Kepiau balną

Feb 05, 2010 10:02

Užsirašau daugiau sau, kad nepamirščiau, nes labai jau patiko prieskonių kombinacija ( Read more... )

Leave a comment

Comments 18

mishrune February 5 2010, 09:18:24 UTC
Jėga. :)

Kvailas klausimas labai ne į temą, ibo baisiai iš anksto - šiemet į Kiruverę planuojat važiuot?

Reply

giedrius_v February 5 2010, 09:20:03 UTC
hmm na taip anksti tai tikrai dar nieko negaliu pasakyti :{)

Reply

mishrune February 5 2010, 09:28:24 UTC
Na, jei ką, turėkit omeny, kad mes važiuojam. ;) Vienintelis renginys per visą sezoną, ibo iš klubo pasiploviau.

Reply


valio anonymous February 5 2010, 10:59:31 UTC
Valio, vel Giedriaus receptas ir dar su avinuku !!!! O kur pirkti to uzbekisko kumino (isskyrus Uzbekija , aisku )? Gal galetum Giedriau kokia dali rasto skirti, kaip atskirti prieskonius pagal kokybe, nes labai nevienodo stiprumo skonis gaunasi ta pati prieskoni dedant ? Aciu is anksto
Zemaite

Reply


romas anonymous February 5 2010, 11:57:13 UTC
Su avim tai super .tik su prieskoniais nerandu ir as ypac to kumino

Reply

Re: romas rapas February 5 2010, 16:33:37 UTC
Vilniuj Basanavičiaus gatvėj prieskonių parduotuvėj

Reply

Re: romas anonymous February 5 2010, 17:57:36 UTC

Avys rytis_m February 6 2010, 15:06:29 UTC
Giedriau, galima paklausti, kodėl paskutiniu metu receptams naudoji avis- tiesiog sutapimas, ar čia jų kažkokios ypatingos skoninės savybės? Paskaičiau kaip pirkai avį iš ūkininko ir pagalvojau, kad taip pat nesudėtingai vietoj "lietuviškos juodgalvės" galėjai kokia pvz "lietuvišką lašininę" kiaulaitę nugriebt, tiesa nežinau kokią mašiną vairuoji, gal avis tiesiog daug patogiau telpa bagažinėje.

Reply


Avys rytis_m February 6 2010, 15:23:48 UTC
Giedriau, galima paklausti, kodėl paskutiniu metu receptams naudoji avis- tiesiog sutapimas, ar čia jų kažkokios ypatingos skoninės savybės? Paskaičiau kaip pirkai avį iš ūkininko ir pagalvojau, kad taip pat nesudėtingai vietoj "lietuviškos juodgalvės" galėjai kokia pvz "lietuvišką lašininę" kiaulaitę nugriebt, tiesa nežinau kokią mašiną vairuoji, gal avis tiesiog daug patogiau telpa bagažinėje.

Reply

Re: Avys rytis_m February 8 2010, 13:30:08 UTC
nors klausimas giedriui, bet 'lietuviska lasinine kiaulaite' mano skoniui nei is tolo neprilygsta eriukui. Eriuko visa mesa ir skani ir sveika (eina kalba, kad eriukas/avis neturi baimes jausmo pries skerdima, tad jo mesa neuzsitersia baimes ir streso hormonais). Plius su eriuku darai viska - kepti sonkauliai ko verti, mesa kepama 12-18 min, po kepimo dar jei pastovi 5 min, tai raumuo atsileidzia graziai, per viduri graziai rausva. o kiaulaite reikia iskepti kaip reikalas, negalima palikti 'pink' (bent tiek kiek avies). tarp kiaulienos ir erienos renkantis, 9 is 10 kartu imciau eriena. Beje, apie 'smirdancia' aviena - mano seimyna ir turejo tokias nuostatas, dabar is visu mesu labiausiai megsta aviena irgi, nuo maziausio iki didziausio.

Reply


Leave a comment

Up