Šašlykai

Apr 15, 2010 09:14

Retai kada duodu linkus į svetimus žurnalus, bet šį kartą negaliu susilaikyti. Juolab, kad šašlykų sezonas jau čia. Jeigu jau taip atsitiktų, kad rusiškai nesuprantate, manau, jog ir nuotraukų bus per akis.

Pamirškite frazę "tikras šašlykas būtinių būtiniausiai privalo būti tiktai toks..."

Leave a comment

Comments 8

popas April 15 2010, 14:38:15 UTC
ačiū

Reply


Liepa anonymous April 15 2010, 17:04:03 UTC
tai,kur ta nuoroda,kazkaip nematau...

Reply

Re: Liepa giedrius_v April 16 2010, 09:19:45 UTC
Pabaksnokite po šią žinutę šen bei ten, tikrai turi atsidaryti

Reply


Genija anonymous April 16 2010, 16:11:32 UTC
Giedriau, aciu! Superlinkas!
Mano pastebejimai - anglys anglimis, bet skanesniu kepsniu nei ant malku tikrai neiskepa. Aisku, patogiau, greiciau. Bet saslas ant malku vertas vargo. Angliu nebeperkam.
O jei visgi anglys, tai ju isidegimui vartojam fena (gal dar kas nezino). Isidega staigiai, tik reikia ziuret kur kibirkstys lekia.
O kad mesos farsa reikia mauti ant iesmo kaip koki pomidora, o negalima apklijuot iesmo is sono, linko autorius nepaminejo. Turbut ir taip visiems aisku ;)

Reply


avino anonymous April 16 2010, 18:02:45 UTC
kiaushus esu valges,ispudzio nepadare,kazin kaip tas saslykas,ne viskas skanu ,kaip nuotraukose graziai beatrodytu

Reply


dėkoju zaliukas April 19 2010, 16:39:15 UTC
pasipildžiau kolekciją. Nors pats kepu mėsą ant laužo pačiais įvairiausiais būdais, nemėgstų "mirkytų" ir šlapių marinavimų. O šiaip jei kada teks pabuvoti Maskvoje, tai Naujajame Arbate, netoli LR ambasados yra toks armėnų restoranas "Старый фаетон", ten fantastiškus chorovacus kepa, iš tonyriaus ištrauktas garuojantis matnakašas, chačapuri ir baklažanų suktinukai...m...pasaka.

Reply


Leave a comment

Up