Retai kada duodu linkus į svetimus žurnalus, bet šį kartą negaliu susilaikyti. Juolab, kad šašlykų sezonas jau čia. Jeigu jau taip atsitiktų, kad rusiškai nesuprantate, manau, jog ir nuotraukų bus per akis.
Pamirškite frazę "tikras šašlykas būtinių būtiniausiai privalo būti tiktai toks..."
Comments 8
Reply
Reply
Reply
Mano pastebejimai - anglys anglimis, bet skanesniu kepsniu nei ant malku tikrai neiskepa. Aisku, patogiau, greiciau. Bet saslas ant malku vertas vargo. Angliu nebeperkam.
O jei visgi anglys, tai ju isidegimui vartojam fena (gal dar kas nezino). Isidega staigiai, tik reikia ziuret kur kibirkstys lekia.
O kad mesos farsa reikia mauti ant iesmo kaip koki pomidora, o negalima apklijuot iesmo is sono, linko autorius nepaminejo. Turbut ir taip visiems aisku ;)
Reply
Reply
Reply
Leave a comment