Nauja knyga

Jun 07, 2010 11:30

Pagaliau radau nusipirkti vieną XIXa prancūzišką kulinarinę knygą, kurios ieškojau jau penkerius metus. Kokia tai knyga, gal ne tiek svarbu, įdomiau tai, jog joje radau keletą receptų, kuriuos autorius vadina lietuviškais. Ne lenkiškais (nes antraip jis būtų taip ir parašęs, tokių receptų ten irgi yra), ir ne rusiškais (nors Lietuva tuomet buvo ( Read more... )

Leave a comment

Comments 22

sviestas anonymous June 8 2010, 18:39:41 UTC
ar tiesa, kad kepant ant sviesto išsiskiria koncerogenai?

Reply

Re: sviestas giedrius_v June 9 2010, 04:58:58 UTC
Tokiu atveju tiek prancūzai, tiek lietuviai jau seniai būtų išmirę nuo vėžio

Reply


siam anonymous June 15 2010, 12:34:09 UTC
kiek girdėjau, kad vienas lietuvis tais senais laikais buvo vienas iš karalių virėjų. Tiksliai kai nežinau, bijau pameluoti:) žodžiu, koksai tai reikšmingas. gal todėl ir pracūzų receptuose minima Lietuva :)

Reply


respect anonymous June 19 2010, 15:52:25 UTC
Ačiū, Giedriau, kad dalinatės savo mažais atradimais!

Reply


Leave a comment

Up