Livejournal
Log in
Post
Friends
My journal
hemblog
Ինչ լավա էլ պահածո չենք անելու...
Jan 17, 2012 11:20
(
Read more...
)
Leave a comment
Comments 50
Next
live8888
January 17 2012, 07:47:43 UTC
И в правду легче купить, чем в домашных условиях делать заготовки. И удобно, и дешево, и безвредно!
Reply
hemblog
January 17 2012, 07:51:06 UTC
Հա,ավելի լավա ապահով ձևը օգտագործել,քան ուտենք ու մտածենք կարողա թունավորվենք:
Reply
karlososetyan
January 17 2012, 08:02:34 UTC
բուտուլիզմ)) ինչ էլ անուն են դրել: Էս վերջերս սառցարանների պահանջարկը ավելացել ա))
Reply
live8888
January 17 2012, 08:04:34 UTC
Тишта :)))
Reply
Thread 5
bacberan
January 17 2012, 07:48:21 UTC
Փոխարինող մեկ այլ միջոցը որնա?
Reply
hemblog
January 17 2012, 07:52:10 UTC
Դե որ նույն բանջարեղենը չորացնեն կամ սառեցնեն:
Reply
bacberan
January 17 2012, 07:53:53 UTC
դե էտ էլ իրա վտանգներն ունի
Reply
hemblog
January 17 2012, 07:59:17 UTC
Եթե պահածոյացված չի ուրեմն չի կարող բուտուլիզմ առաջացնի,դա մեզ հերիքա վտանգից հեռու լինելու համար
Reply
Thread 5
chaykanek
January 17 2012, 07:54:27 UTC
Չորացրածը ավելի օգտակարա, սառեցրածնելա վնաս օրգանիզմին:)))
Reply
hemblog
January 17 2012, 07:57:21 UTC
Դժվար սառեցրածը վնաս լինի,եթե վնասա ապա ինչով?
Reply
chaykanek
January 17 2012, 08:03:48 UTC
Կարծում եմ, երբ մի սննդամթերք պահվում է ամբողջ ձմեռ սառնարանում` ամոնիակային պայմաններում, վնաս կլինի...
Reply
ereqnuk
January 17 2012, 08:03:44 UTC
ճիշտ ա, բայց սառեցվածը համով ա չորացվածից :)))
Reply
Thread 7
ampik
January 17 2012, 07:59:37 UTC
լավ բան եք գրել,բայց ես մամաիյից փակած կարմի բիբարից հրաժարվել չեմ կարող ))
Reply
hemblog
January 17 2012, 08:04:59 UTC
Ես շատ եմ սիրում կարմիր բիբարը,բայց մեր գյուղում անցած տարի մի դեպք եղավ, ամբողջ ընտանիքով դրանից մահացան,ու մեջս վախա մտել
Reply
ereqnuk
January 17 2012, 08:05:29 UTC
ես էլ եմ սիրում կարմիր բիբարի պահածոն, նայի, հիմա ասում եմ՝ ախորժակս բացվում ա :)))
Reply
hemblog
January 17 2012, 08:08:06 UTC
Դե իմ ախորժակս էլ բացեցիք,բայց հիմա որ տան չեմ ուտի,որովհոտև վախ կա մեջս,ուտելուց միայ սառեցված
Reply
Thread 12
ereqnuk
January 17 2012, 08:01:07 UTC
սիրում եմ պահածոներ, մի տեսակ չեմ կարողանում սառեցվածը ուտել
Reply
chaykanek
January 17 2012, 08:07:02 UTC
Ես էլ եմ սիրում, բայց չորացրած բանջարեղենն էլ վատ չի, առավել պահպանումա վիտամինները
Reply
hemblog
January 17 2012, 08:09:48 UTC
դեմ չեմ:ՃՃ
Reply
karlososetyan
January 17 2012, 08:15:01 UTC
չորացրածը սառեցրածից առավել???
Reply
Thread 10
Next
Leave a comment
Up
Comments 50
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment