Цей спосіб приготування курячого філе - це просто фантастика. Ніколи раніше я не знала, що воно може бути смачним і соковитим. Готується дуже просто і швидко, але щоб отримати гарний результат ( треба ТРОХИ почитати )
я теж так думала, а потім подивилися, що в словнику є таке і дала собі спокій:)
А взагалі, мене поки напрягає мала кількість слів, які позначають процес готування: якщо в англійській маємо poach, simmer, stew, saute, braise, blanch, boil, то передати їх одним словом важкувато:(
можна й так гадаю, але я перевертала кілька разів, тримаючи десь близько хвилини з кожного боку в цілому. Важливо, щоб зовні м’ясо трохи "схопилося", воно тоді всі соки тримає всередині.
В мене теж на компі десь валяється ця книга, навіть трохи вже перекладено, та в мене, як у порядочного учащегося це все на папірцях, папірці всюди і раз на три місяці я вигрібаю ці гори з шухляд і бездонних торб. :) Дяки за рецепт - вже менше роботи буде :)
цю книгу не дуже зручно мати на компі, якщо чесно. Я часто переписую собі на папірці - і так само воно десь натицькано в блокнотах і кухарських книгах.
я теж не любила, доки Юрі не подарували читалку. Вона мені на кухні з цією книгою дуже допомогла. Але тепер Юра має її при собі (читалку тобто) і вдень і вночі - то знову папірчики пішли в хід:)
Comments 24
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Reply
Reply
Reply
А взагалі, мене поки напрягає мала кількість слів, які позначають процес готування: якщо в англійській маємо poach, simmer, stew, saute, braise, blanch, boil, то передати їх одним словом важкувато:(
Reply
у шефіф на екрані це виглядає просто як обливання філе киплячим маслом.
Reply
Reply
треба спробувати :)
Reply
Reply
Reply
я взагалі не люблю книги на компі. шкода, що в нас нема. можна канєш замовити, я на ібеї бачила, та то мені щось не той..
Reply
Reply
Leave a comment