Дєвушка запостила на Кухар рецепт піци.
Ідентичний рецепт у неї в журналі. Традиційно для "української піци" перед запіканням залитої майонезом і кетчупом промислового виробництва.
Оскільки я останнім часом цікавилася італійською кухнею і саме піцами, і просто через свою дурну схильність не проходити повз, прочитала я рецепт, подивилась, що у
(
Read more... )
Comments 27
Reply
Reply
Reply
Я, як роблю, то дуже прості.
Reply
Reply
Reply
Так от після того як я його зробила в мене виникло питання
а що ж таке "легкий" майонез, і що в нтого кладуть :)
Reply
Reply
Reply
Reply
а те, що дала зсилку, дуже дякую, вперше чую (навіть наші мєга повара не показують виду, що вкурсі)
принаймі почитаю
Reply
Reply
Reply
Reply
(The comment has been removed)
я вірю в людей і їхню здатність думати, і дуже рада завжди, коли це підтверджується:))
будь-яка людина гостро сприймає критику щодо свого творіння, а приготування їжі - це акт творіння:)
а вивісила я це, тому що регулярно бачу подібні рецепти, але, як то кажуть, не хочу зв'язуватися
подумала, що ще комусь стане в нагоді і людина інакше гляне на своє меню
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Leave a comment