Дєвушка запостила на Кухар рецепт піци.
Ідентичний рецепт у неї в журналі. Традиційно для "української піци" перед запіканням залитої майонезом і кетчупом промислового виробництва.
Оскільки я останнім часом цікавилася італійською кухнею і саме піцами, і просто через свою дурну схильність не проходити повз, прочитала я рецепт, подивилась, що у
(
Read more... )
Comments 27
впечатленная проделанной Вами работой, решилась попробовать снова. правда, масло у меня имеется сейчас только подсолнечное, и горчица осталась только баварская. а чтобы не очень огорчаться неудаче решила сделать полпорции. и так боялась много налить масла, что совсем по чуть-чуть подливала, потратив на приготовление час, а не 20 минут.
попробовав то, что получилось, я поняла, что достигла просветления :). так вот он оказывается - майонез. спасибо Вам :)
Reply
Reply
Reply
Reply
Чоловік - майже будь-який - з`їсть все, що буде смачно. Байдуже, з майонезом чи без. Це ми рахуємо калорії та перебираємо харчами; у переважної більшості чоловіків один критерій - аби смачно. Зробити здорову їжу смачною - задача того, хто береться готувати. То ж відмазки "а мій чоловік інакше не любить" - туфта. Але ж чоловік дорослий, сам може вирішувати, а от дітей таки шкода.
Reply
я останнім часом "на гостинах у родини" сиджу голодна. бо той майонез пхають куди можна і куди не можна. у варене, печене і сире. охохо. того тижня дуже дивувалася, що у сестри у холодці майонезу не було :)
офф.: я сьогодні випробувала твій "рецепт" варіння яєць. мммм. проти звичайного - небо і земля.
дякую за класну ідею :)
Reply
Reply
400. Салатъ Оливье.
2 рябчика жареныхъ и 1 телячiй языкъ отварной, 1/4 ф. икры паюсной, 1/2 ф. свѣжаго салата, отварныхъ раковъ 25 шт. или 1 банку омаровъ, 1/2 банки пикулей, 1/2 банки сои кабуль, 2 свѣжихъ огурца, 1/4 ф. капорцевъ, 5 крутыхъ яицъ.
Все красиво нарѣзать, уложить на блюдо и облить соусомъ провансаль № 328 на французскомъ уксусѣ, приготовленнымъ изъ 2 яицъ, и посолить по вкусу.
328. Соусъ провансаль настоящiй французскiй.
Всѣ безъ исключенiя, даже опытныя хозяйки всегда жалуются на то, что имъ не удается получать вполнѣ хорошiй провансаль, который имъ приходилось кушать въ хорошихъ французскихъ ресторанахъ. Та нѣжность во вкусѣ, тотъ особенно прiятный ароматъ, которымъ спецiально обладаетъ настоящiй французскiй провансаль, отбиваетъ у хозяекъ охоту приготовлять провансаль по какимъ бы то ни было книгамъ повареннаго искусства, такъ какъ результатъ получается далеко не удовлетворительный; но ( ... )
Reply
Я на цей рецепт салату вже натрапляла якось, але за відсутності рябчиків шанси його реалізувати невисокі..:)))))
А майонез практично так і зараз роблять, тільки солити треба спочатку жовток, інакше сіль не розчиниться в готовому майонезі.
Reply
Leave a comment