Медівник

Dec 28, 2013 01:29


Пряники медові і різдвяні мені не вдаються, але медівник - наче так нічо, і тріскає посередині. Якщо медівник трісне посередині, то він вдався, каже моя баба.

Рецепт львівського, галицького чи опільського медівника дуже простий. Часу займає небагато, потрібно лиш вичекати, поки виросте тісто.

Рецепт опільського медівника )

горнятко, срібний волосок, Лємберґ, штамбух, спадок

Leave a comment

Comments 8

(The comment has been removed)

motaradi December 28 2013, 12:13:10 UTC
Та, мед дають як хто любить. Палений цукор дає колір і солод, тому можна взагалі без меду, буде смачно.

Reply


line_o December 28 2013, 08:55:03 UTC
вимагаю фоточок )

Reply

motaradi December 28 2013, 12:13:53 UTC
Нема чим фоткати, хіба поганенькою камерою з телефона чи вебкою :((

Reply

line_o December 28 2013, 12:15:03 UTC
ну та й то добре, в мене теж фотік гівняненький і нічого

Reply


proidysvit December 30 2013, 19:33:02 UTC
ех, вже цілу вічність не смакував медівником...

Reply

myrko_galizien January 4 2014, 21:35:12 UTC
а я з початку грудня вже другий їм) шось баба згадала про то шо вміє його робити))

Reply

motaradi January 7 2014, 20:15:31 UTC
:)))
То люкс, загадай бабі ще щось файне)

Reply

myrko_galizien January 7 2014, 21:21:10 UTC
май Бога в животі, вона так ся напрацювала на свята.
Потім загадаю))

Reply


Leave a comment

Up