(Untitled)

Dec 27, 2009 14:43

Учора день почався з приємностей ( Read more... )

Leave a comment

Comments 11

rain_woman December 27 2009, 15:37:30 UTC
Ухти яка сніжинка!! А я от нічого не вмію руками робити, все криво виходить. Ну, крім в"язаних светрів :)

І бажаю якнайшвидшого одужання! Цілком може бути одне з тих скороминущих явищ, коли тебе звалює, а наступного дня все мов рукою зняло. Просто треба виспатись.

Reply

razarka December 27 2009, 16:14:03 UTC
Ага, бачила я, які шедеври ти не вмієш робити руками. Мені б так не вміти:-) До речі, ота "болерошка", що в тебе зі схемкою викладена, в моїх найближчих планах. Сподіваюся, що впораюся:-)

Reply

razarka December 27 2009, 16:16:15 UTC
Дякую, оскільки інших ознак грипу-застуди немає, сподіваюся, що завтра все буде добре.

Reply


ex_lana_svi December 27 2009, 20:49:55 UTC
Одужуй!
А сніжинка крута - мені завжди здавалося, що щоб отак рівненько і однаково скрутити, руки повинні щонайменше золотими

Reply

razarka December 27 2009, 21:10:37 UTC
Дякую!
То просто так вийшло.
Це моя третя сніжинка. Дві перші були значно кособокішими:-)
Нічого, практика - велика річ!:-)

Reply


tarm1 December 27 2009, 23:02:09 UTC
не хворій ) думаю чудо - чай допоможе )))

Reply

razarka December 27 2009, 23:28:51 UTC
Дякую:-)
А тобі який більше сподобався?

Reply

tarm1 December 28 2009, 09:09:36 UTC
в коричневій баночці там де він кольровий і з цукатами, інший теж хороший, запах має приємний але дуже сильний, я ще привикаю до нього )))я переважно п"ю звичайний чай і тому не дуже розуміюсь на тому. А як вони називаються чи класифікуються бо хочу знайти, щоб у Львові собі потім докупити )))

Reply

razarka December 28 2009, 17:13:36 UTC
Той, що має сильний аромат, можна змішувати з будь-яким іншим чаєм) Просто трошки додавати.
Він називається
Сауасеп
Чорний цейлонський чай, ароматизований соком екзотичного фрукта сауа-сеп- «сметанне яблуко». Аромат цього чаю надзвичайно яскравий, а смак вдало поєднує міцність чорного чаю та незвичну терпкість із солодким присмаком.
А от другий я вибирала за ароматом) Стільки їх перенюхала! На жаль, назви не запам"ятала. Знаю одне - там є мигдаль.
Отут:
http://www.svit-chaju.ua/newsline.jsp
у каталозі можна подивитися.
Дуже раджу "Кубок вогню" - сподобався.
А от "Скринька пандори" - УХХХ!Пожежа, а не чай) Тож я його теж змішую і потихеньку викидаю стручечки перцю)

Reply


(The comment has been removed)

razarka January 7 2010, 10:34:24 UTC
З паперових смужечок завтовшки 3 мм.
Звичайний офісний папір нарізається, потім накручується на зубочистку. Ну а далі - як фантазія підкаже. Фрагменти склеюються між собою, і виходять сніжиночки, квіточки, що завгодно.

Reply


Leave a comment

Up