У меня много хороших рецептов, много фото, одна приятная новость.... но нехватка времени и усталость не позволяют "ходить" в ЖЖ. Но я исправлюсь. на днях. в крайнем случае - на выходных :)
У мене розпочався сезон закруток. Сьогодні пишу про рецепти, які перевірила минулої зими. Те, що нам найбільше припало до смаку і швидко з’їлося.
( Read more... )
Нещодавно я вирішила, що час братися за класичні торти. Першим став "Добош", тепер, начитавшись ЖЖ, вирішила пекти Естерхазі. Тим більше, що мої кохані батьки передали мені пакет чищених волоських горіхів.
Цей торт пекла свекру на день народження. Вибрала "Добош", бо мала мало часу: ми хотіли на свято сходити і на велосипедах покататися, і в домі прибрати-вечерю приготувати, і торт спекти, щоб не соромно.
Часто, коли приношу з ринку м'ясо і розрізаю його на "готові" шматки для жарки, запікання, варіння, шашлику, залишаюся "нетоварні" шматки. Їх пускаю на фарш. З фаршу ліплю котлетки, або тефтельки. Сьогодні про друге.
( Read more... )
Сьогодні в мене гарний настрій: купила чудові балетки, купила шикарні тарілки для Сестри, притягла два пакети продуктів, пляшку чудового французького вина. І вирішила зробити для милого суші. Головне, щоб на господарстві були норі і лосось. Його рецепт тут.
Отработала день, в доме убрала, ревизию в мужнином шкафу провела (все ненужное выбросила, нужное разложила красиво), постирала (и вручную тоже), кушать приготовила, мусор вынесла. Вроде все. И вроде не так уж мало. С чистой совестью иду лупить грушу. Тренер уже ждет, в зале пахнет мужчинами. А я соскучилась по гантелькам!