М'ятно-горошкова паста

Jul 05, 2011 11:00

Цей модифікований до наших реалій рецептelladkin повернув Стефці апетит і тепер вона знову їсть овочі.

 


Спагетті з зеленим горошком і м'ятою
на 4 порції:
  • 1 скл. зеленого горошку
  • 1/3 ст.л. вершкового масла
  • 1 гілочка тим'яну
  • 1 зубець молодого часнику
  • 2-3 гілочки м'яти
  • 100 мл вершків 10-15%
  • сіль, перець до смаку (я не перчила)

У киплячу воду кинути горошок і варити 3-4 хв. Злити на сито і добре промити холодною водою. На вершковому маслі спасерувати часник і гілочку тим'яну. Відкласти 2 ст.л. горошку, а решту викласти до часнику й тим'яну. Додати вершки, і, якщо є така потреба, трішки води для оптимальної консистенції соусу, посолити-поперчити.  Проварити соус 5-6 хв. Додати листочки м'яти і спюрувати соус блендером.
Подавати з спагетті.
Прикрасити цілим горошком і м'ятою.



Інші рецепти з молодим горошком:
Суп з м'яти і горошку

Складник: бобові, паста, Тип: гаряче, кулінарне, Складник: м'ята

Previous post Next post
Up