Цей модифікований до наших реалій
рецептelladkin повернув Стефці апетит і тепер вона знову їсть овочі.
Спагетті з зеленим горошком і м'ятою
на 4 порції:
- 1 скл. зеленого горошку
- 1/3 ст.л. вершкового масла
- 1 гілочка тим'яну
- 1 зубець молодого часнику
- 2-3 гілочки м'яти
- 100 мл вершків 10-15%
- сіль, перець до смаку (я не перчила)
У киплячу воду кинути горошок і варити 3-4 хв. Злити на сито і добре промити холодною водою. На вершковому маслі спасерувати часник і гілочку тим'яну. Відкласти 2 ст.л. горошку, а решту викласти до часнику й тим'яну. Додати вершки, і, якщо є така потреба, трішки води для оптимальної консистенції соусу, посолити-поперчити. Проварити соус 5-6 хв. Додати листочки м'яти і спюрувати соус блендером.
Подавати з спагетті.
Прикрасити цілим горошком і м'ятою.
Інші рецепти з молодим горошком:
Суп з м'яти і горошку