Щось я останнім часом пропала.
Ділюся.
Сезон, як не як.
Джерело:
cookПечений гарбуз із травами
- довільний шмат гарбуза
- хмелі-сунелі
- порошок чілі
- пластівці сушеного перцю і помідорів
- часник
- орегано-майоран-базилік (сушені по 1 ч.л., свіжі по 1-2 гілочки)
- олія
- сіль
Скибку гарбуза помити, почистити від насіння і шкірки. Нарізати крупними кубиками (не менше 2 см). Змішати хмелі-сунелі, трави, різаний на пластинки часник, сушені овочі, сіль, олію і перець чілі. У пакет або посудину із щільною кришкою (я беру пластикову коробку для зберігання їжі) кладемо кубики гарбуза, додаємо ароматну складову, закриваємо (пакет добре закручуємо) і трясемо, щоб спеції налипли на всі кубики гарбуза.
Духовку розігріваємо до 180-200° С.
Викладаємо у форму в один шар і пектися.
По часу 40-50 хв. або до готовності. Час від часу (десь раз на 20 хв) перомішати для рівномірного запікання.
Смачного :)
Джерело:
cookП.С. Так само можна приготувати і картоплю по-селянські. Спеції вибирайте на свій смак :)
П.П.С Такий гарбуз можна використати для чудової запіканки -
рецепт