Я повернулася, ага :)
Одразу скажу, що я не завжди варю саме так. Буває, що варю традиційно (бухнув все в каструлю і варимо). Взимку в мене борщ інший (там ще додаються чорнослив і сушені гриби), в ньому немає помідорів і перцю.
Єдине, що характерне для усіх моїх борщів - там обов’язково є буряк і немає м’яса. Бульйон чисто овочевий.
(
там всьо просто )
Comments 31
і я хочу! зварю днями за твоїм рецептом!)
Reply
Reply
і печений буряк продається у Сільпо теж - дешево і сердито, зекономлений час рукоплеще
Reply
Але так, готова квасоля і печений буряк економлять час на миття посуду :)
Reply
Спасибо, интересно! И диетично:)
Reply
У нас вдома (Львів) всі овочі варилися в каструльці, просто час закладки різний :)
Reply
Reply
Reply
З моїм браком часу, борщ у нас - святкова страва.
Reply
Для мене борщ подвиг :)) Бо стільки всього нарізати треба :)))
Я волію, щось більш економне по часу :)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment