Ранньоосінній борщ

Sep 11, 2012 16:56

Я повернулася, ага :)
Одразу скажу, що я не завжди варю саме так. Буває, що варю традиційно (бухнув все в каструлю і варимо). Взимку в мене борщ інший (там ще додаються чорнослив і сушені гриби), в ньому немає помідорів і перцю.
Єдине, що характерне для усіх моїх борщів - там обов’язково є буряк і немає м’яса. Бульйон чисто овочевий.
там всьо просто )

Тип: перші страви, Складник: буряк, Рецепт: мій, кулінарне

Leave a comment

Comments 31

trina_ka September 11 2012, 14:08:20 UTC
ммм
і я хочу! зварю днями за твоїм рецептом!)

Reply

rysika September 11 2012, 14:20:42 UTC
:) сподіваюся, що сподобається :)

Reply


ja_jalynka September 11 2012, 14:10:49 UTC
:) а я деколи купую фасолю в баньках, бо - от не повіриш - ще ні разу не варила її так, щоб не спалити баняка)))))))))))

і печений буряк продається у Сільпо теж - дешево і сердито, зекономлений час рукоплеще

Reply

rysika September 11 2012, 14:19:57 UTC
ну якось час тут загалом на все про все (від бульйону до тарілки борщу) з чищенням і миттям овочів 1 год і 20 хв. Просто все робиться паралельно.
Але так, готова квасоля і печений буряк економлять час на миття посуду :)

Reply


beauty_talking September 11 2012, 14:29:27 UTC
Ого! Это аутентичный украинский рецепт? Какая-то региональная версия? Мы в Донецке совсем-совсем не так варим.
Спасибо, интересно! И диетично:)

Reply

rysika September 11 2012, 15:41:34 UTC
Так готувала моя свекруха (вона ще правда туди бухала 500 мл томат пасти "Господарочка") і готує чоловік (їх родина зі Старобільська, Луганська обл.).
У нас вдома (Львів) всі овочі варилися в каструльці, просто час закладки різний :)

Reply

beauty_talking September 11 2012, 16:06:00 UTC
Спасибо, интересно! А у нас - совсем не диетично: на свином бульоне, зажариваются только лук с морковкой.

Reply

rysika September 11 2012, 16:13:41 UTC
Мені цей варіант дуже подобається, бо тут, власне, нічого не смажиться, а фактично париться у власному соку. А от на м’ясних бульйонах я майже нічого не варю :/ Якийсь такий стереотип з дитинства, що суп - пісний, а м’ясо на 2ге :)) Вийняток - курячий бульйон з вермішелькою :))

Reply


skysnail September 11 2012, 14:49:13 UTC
Хороший рецепт, і гарно проіллюстровано, зразу ж захотілось борщу:)
З моїм браком часу, борщ у нас - святкова страва.

Reply

rysika September 11 2012, 16:15:27 UTC
Дякую :)
Для мене борщ подвиг :)) Бо стільки всього нарізати треба :)))
Я волію, щось більш економне по часу :)

Reply

galka__ September 11 2012, 19:43:34 UTC
а мала механізація у вигляді тертки Бьорнер?

Reply

rysika September 11 2012, 19:57:11 UTC
свекруха тьорку не віддала :))

Reply


galka__ September 11 2012, 15:01:31 UTC
я для бульону овочі тонко ріжу, щоб їм добре виваритися. й викидаю

Reply

rysika September 11 2012, 15:42:17 UTC
ага, треба спробувати :)

Reply


Leave a comment

Up