Я повернулася, ага :)
Одразу скажу, що я не завжди варю саме так. Буває, що варю традиційно (бухнув все в каструлю і варимо). Взимку в мене борщ інший (там ще додаються чорнослив і сушені гриби), в ньому немає помідорів і перцю.
Єдине, що характерне для усіх моїх борщів - там обов’язково є буряк і немає м’яса. Бульйон чисто овочевий.
(
там всьо просто )
Comments 31
Воістину, скільки хазяйок - стільки борщів!
І симпатична юзерпичка :)
Reply
Дякую :)
Reply
Та я весь час є, тільки коментую лише якщо не можу нічого не сказати :)
А тут же ж був ТАКИЙ рецепт!!
Reply
якось дорогою до Львова поїла в кафе борщу на якомусь ядрьоному кетчупі, мене скрутило на пару днів.
Reply
Люблю солодкий борщ :)
Reply
Reply
Reply
коли їм борщ без квасолі (на інші варіації мені начхати, зїм усе), завжди обурюся її відсутності
:)
Reply
Reply
Leave a comment