Ранньоосінній борщ

Sep 11, 2012 16:56

Я повернулася, ага :)
Одразу скажу, що я не завжди варю саме так. Буває, що варю традиційно (бухнув все в каструлю і варимо). Взимку в мене борщ інший (там ще додаються чорнослив і сушені гриби), в ньому немає помідорів і перцю.
Єдине, що характерне для усіх моїх борщів - там обов’язково є буряк і немає м’яса. Бульйон чисто овочевий.
там всьо просто )

Тип: перші страви, Складник: буряк, Рецепт: мій, кулінарне

Leave a comment

Comments 31

ext_949610 September 11 2012, 18:13:23 UTC
Прочитала рецепт із подивом :)
Воістину, скільки хазяйок - стільки борщів!

І симпатична юзерпичка :)

Reply

rysika September 11 2012, 18:24:32 UTC
таки так :) Привіт :) Давно тебе не було :)
Дякую :)

Reply

ext_949610 September 12 2012, 19:01:59 UTC
Привіт :)
Та я весь час є, тільки коментую лише якщо не можу нічого не сказати :)
А тут же ж був ТАКИЙ рецепт!!

Reply


pani_grunia September 12 2012, 12:21:13 UTC
я теж не використовую магазинну томатну пасту. влітку тру помідори на терку, а взимку відкриваю мамині банки з томатом - помідори пускаємо на м'ясорубку і вварюємо, потім закручуємо.
якось дорогою до Львова поїла в кафе борщу на якомусь ядрьоному кетчупі, мене скрутило на пару днів.

Reply

rysika September 12 2012, 12:29:16 UTC
я взимку інколи даю томат з кутика "Чумак", але не багато і якщо не забуду :))
Люблю солодкий борщ :)

Reply


skvorychok September 12 2012, 17:58:00 UTC
Які ви класнючі на аві) І борщу такого захотілося.. Буде!

Reply

rysika September 13 2012, 12:39:48 UTC
Дяк :)

Reply


valcury September 14 2012, 10:10:45 UTC
о, квасоля...
коли їм борщ без квасолі (на інші варіації мені начхати, зїм усе), завжди обурюся її відсутності
:)

Reply

rysika September 14 2012, 10:16:38 UTC
мені без неї пусто :)))

Reply


Leave a comment

Up