Вівсяне печиво

Feb 24, 2010 12:56



Ідею взяла звідси (http://kiaora-cuisine.livejournal.com/12080.html), додала від себе лише мед і цедру апельсина. Ну і пропорції трохи інші.


Складники:
Борошно 3/4 скл.
 Вівсяні пластівці 2 скл.
 Масло вершкове 170 гр.
 Цукор 1/2 скл.

Яйце 1шт.
Ваніль 1гр.
 Пекарський порошок 1/2 ч.л.
 Сіль 1/2 ч.л.
 Кориця 1/2 ч.л.
 Родзинки 1/2 ст.(в мене не було)

Мед 1 вел.ложка

Цедра 1 апельсина

Приготування:
 Змішати в окремій ємності борошно, сіль, корицю, пекарський порошок. Масло кімнатної температури збити із цукром, потім додати яйце. Додати борошно, ретельно змішати. А потім - родзинки і вівсяні пластівці. За допомогою столової ложки викласти печиво на лист, покритий папером для випікання. Руками, уже на листі, сформувати печиво круглої форми, товщиною 1 см і так, щоб між ними залишалася відстань приблизно по 3-5см.
Випікати при t=180C 15 хв. або поки печиво не стане золотавого або ясно-коричневого кольору, залежно від того, чи бажаєте одержати м'яке або хрустке печиво.

вівсяне печиво

Previous post Next post
Up