Ідею взяла звідси (
http://kiaora-cuisine.livejournal.com/12080.html), додала від себе лише мед і цедру апельсина. Ну і пропорції трохи інші.
Складники:
Борошно 3/4 скл.
Вівсяні пластівці 2 скл.
Масло вершкове 170 гр.
Цукор 1/2 скл.
Яйце 1шт.
Ваніль 1гр.
Пекарський порошок 1/2 ч.л.
Сіль 1/2 ч.л.
Кориця 1/2 ч.л.
Родзинки 1/2 ст.(в мене не було)
Мед 1 вел.ложка
Цедра 1 апельсина
Приготування:
Змішати в окремій ємності борошно, сіль, корицю, пекарський порошок. Масло кімнатної температури збити із цукром, потім додати яйце. Додати борошно, ретельно змішати. А потім - родзинки і вівсяні пластівці. За допомогою столової ложки викласти печиво на лист, покритий папером для випікання. Руками, уже на листі, сформувати печиво круглої форми, товщиною 1 см і так, щоб між ними залишалася відстань приблизно по 3-5см.
Випікати при t=180C 15 хв. або поки печиво не стане золотавого або ясно-коричневого кольору, залежно від того, чи бажаєте одержати м'яке або хрустке печиво.