Суп-пюре з моркви

Oct 09, 2010 17:11

Спеціально для Юлічки :)
Ніжний, корисний, легкий супчик. А імбир тут замість часника(має ті самі властивості!!!)




Продукти:
500г моркви
1 ст.л. дрібно різаного свіжого імбиру
1 цибулина
2-3 ст.л. вершкового масла
1л овочевого або курячого бульйону
3 ст.л. вівсяних пластівців(в мене німецька швидкого приготування)
зелень
грінки з житнього хліба
сіль
Приготування:
На маслі потушити цибулю та імбир. Додати терту на грубій терці моркву. Потрібно, щоб все тушилося в достатній кількості масла і морква набула яскравого оранжевого кольору. Долити бульйон, всипати вівсяні пластівці і варити до готовності моркви. Посолити. Змолоти блендером.
Посипати рубленою зеленню.
Подавати з грінками (кілька скибок житнього хліба порізати дрібними кубиками і підсушити).
Смачного!
Доречі, можливі такі варіаціїї з цим супчиком!
Ось майже десертний варіант з соком апельсина і вершками! Теж обов'язково приготую: romashovaa.livejournal.com/19277.html
Швидшого виздоровлення!

імбир, перші страви, морква, суп

Previous post Next post
Up