Смачна навариста м'ясна зупа від пана
kag0r
Яловичину порізати на маленькі шматочки (15 - 20г), промити, висипати на розігріту з олією пательню. М'ясо обсмажити до золотистої шкоринки. Всипати порізану півкільцями цибулю та спасерувати. Потім м'ясо з цибулею пересипати в каструлю, залити окропом та поставити на вогонь варитися.
Всипати ложку сушеного солодкого перцю.(в мене не було)
Почистити та порізати моркву, салеру, петрушку та картоплю.
Коли м'ясо звариться, всипати підготовлені овочі, чайну ложку кмину, з 8 горошин перцю, зо два лаврових листка, 1ч.л. хмелі-сунелі. Посолити.
Як почне кипіти, влити декілька ложок томату просмаженого в олії.
(В мене трохи більше консервованого томатного соку, тушила довше;додала 1 ч.л. цукру, влила в зупу, коли картопля вже готова)
В розігрітій пательні спражити декілька ложок борошна.
Положити грудку вершкового масла та ретельно розтерти.
Доливаючи юшки, розмішати та довести заправку до густини сметани. Всипати ложку солодкої меленої паприки та перемішати.
Коли овочі зваряться, перелити заправку в баняк.
Через декілька хвилин посолити та зняти з вогню. Суп має настоятися.
Ну і кришена зелень :)
Дякую пану Кагору і всім смачного!
community.livejournal.com/ua_kyxap/237644.html#cutid1