Мої близькі знають, що я фанатка листкового тіста :) тому чекають мої слойки на всі свята і не свята.
Різні види слойки мене завжди цікавлять. І зовсім це не страшно--розкачувати, прослоювати, складати багато разів :)))
все це робиться непомітно. Головне полюбити це тісто, тоді воно полюбить вас:) і тоді до магазинного більше не повернетесь....
Тісто випробуване не раз
smakuje.livejournal.com/19689.html Масла поклала менше--1,5 пачки.
Дуже сподобався спосіб складання тіста
www.gotovim.ru/recepts/sbs/pirpech.shtml Здається, так формувати пиріжки найкраще--нема тонких країв, вироби ще більше пухкі.
Для начинки м'ясо з росолу перемолоти, підсмажити з цибулькою+сіль, перець.