Трикутники з м'ясом до росолу

Jan 14, 2011 11:48

Мої близькі знають, що я фанатка листкового тіста :) тому чекають мої слойки на всі свята і не свята.
Різні види слойки мене завжди цікавлять. І зовсім це не страшно--розкачувати, прослоювати, складати багато разів :)))
все це робиться непомітно. Головне полюбити це тісто, тоді воно полюбить вас:)   і тоді до магазинного більше не повернетесь....







Тісто випробуване не раз   smakuje.livejournal.com/19689.html

Масла поклала менше--1,5 пачки.
Дуже сподобався спосіб складання тіста www.gotovim.ru/recepts/sbs/pirpech.shtml

Здається, так формувати пиріжки найкраще--нема тонких країв, вироби ще більше пухкі.

Для начинки м'ясо з росолу перемолоти, підсмажити з цибулькою+сіль, перець.

пиріжки, пирожки слоеные, слоеное тесто, листкове тісто

Previous post Next post
Up