Leave a comment

Comments 110

bielameta January 2 2016, 18:29:03 UTC
З новым годам Ала! Для нас новы год таксама пачаўся з візіту да цябе, так што маю сподзевы, што 2016 такі будзе ўдалым годам :))

Прыемна, што хоць колькі фота аказаліся ўдалымі і на тваю думку :)

Што яшчэ хачу сказаць - беспарадкам асабіста мяне ты не напужала (можа гэта ўвогуле было ўсё падстроена, каб больш не шасталі))), так што прыеду яшчэ :)

І да, калі ласка, па прыездзе з Хельсінкі падзяліся рэцэптам бананавых радасцяў на палачках. Паколькі я цяпер ведаю, як гэтыя самыя палачкі дабываць, то мне не церпіцца самой зрабіць такі смашлёнік :)

Reply

veragodna January 2 2016, 20:54:56 UTC
Давай, Хрысціна, зробім гэта добрай традыцыяй! :)

Не-не, фотак многа харошых, але трэба было ў пост уціснуць мінімум :).

можа гэта ўвогуле было ўсё падстроена, каб больш не шасталі))),
--------------
:))
Значыць, усё ж такі напужала :)).

Ды я зараз падзялюся, якія праблемы :). Шакалад расапіць у мікрахвалёўцы, ківі і бананы нарэзаць і ... усё. :) Далей - толькі твая фантазія. Я ж праўду напісала - самае складанае - раздабыць палачкі :).

Reply


mishyna_unuka January 2 2016, 19:51:05 UTC
З Новым годам! Бананы і ківі ў шакаладзе, падазраю, такія ж смачныя, як выглядаюць ;)

І ўдалага падарожжа!

Reply

veragodna January 2 2016, 20:59:22 UTC
Дзякуй вялікі, Воля!

Я таксама спадзяюся, што смачныя. Паколькі палачак была абмежаваная колькасць, то я так і не пакаштавала :)

Reply

mishyna_unuka January 3 2016, 09:47:32 UTC
Эх, цяжкая доля гаспадыні :))

Reply

veragodna January 3 2016, 16:42:40 UTC
І не кажыце :). Але я атрымліваю рэальную асалоду, калі людзям смачныя тыя стравы, што я гатую. Так што кампенсаторны момант прысутнічае :).

Reply


aurochset January 3 2016, 08:39:10 UTC
Oh, how a superb and kind hostess you are! You have very good housekeeping skills! All dishes are nice-looking, and banana-
kiwi speciality is spectacular, and "a pomegranate bracelet" is fine too.

Happy New Year!

Reply

veragodna January 3 2016, 16:53:43 UTC
Прашу прабачэння, што не па-англійску, бо пішу адказы ў перапынках паміж пакаваннем чамаданаў.

Дзякуй вялікі за такія словы! Вы ж ведаеце, што жанчына з нічога можа зрабіць тры рэчы - салат, капялюшык і скандал. Аказваецца, яшчэ і вянок :).

Reply

aurochset January 3 2016, 17:20:17 UTC
And happy journey then!

Reply

veragodna January 3 2016, 17:31:22 UTC
Thank you :). I'll try to notice something strange and fun in Finland and tell about it here :).

Reply


Шок! julia_fox January 3 2016, 08:42:52 UTC
Я крыху, кхе-кхе....Мікіта))))) Нечаканая сустрэча!
Іх абодвух апошні раз сустрэла ў Берасці на вакзале, вярталіся з адпачынка) А зараз - тут!

Reply

Re: Шок! veragodna January 3 2016, 16:55:48 UTC
А яны такія жабкі-падарожнікі :). Яны мо з дзясятак падарожжаў у мінулым годзе здзейснілі! Проста дзіву даешся :).

Reply


obychnaya_ya January 3 2016, 11:01:42 UTC
Я таксама даўно не рыхтую аліўе. Лічу, што салат -раскрученный брэнд, не больш. На маім стале ў навагоднюю ноч быў вытанчаны салата "Ціфані".

Reply

veragodna January 3 2016, 16:57:03 UTC
Ага, асабліва калі параўнаць яго з першапачатковым рэцэптам аліўе :).

А можна рэцэпт "Ціфані"?
ЗЫ У Вашым жж знайшла толькі тры кампаненты - курыца, арэхі (якія?) і вінаград.

Reply

obychnaya_ya January 4 2016, 06:05:04 UTC
Рэцэпт:
Інгрэдыенты: 500 гр курынай грудкі, 4 яйкі, 200 гр сыру Эдам, 50-75 гр міндальнага арэха, 100 гр вінаграда, кары, маянэз. Выкладваем пластамі: 1-й абсмаленая курыца з кары, 2. сыр (нацерты на буйнай тарцы), маянэз, 3. - яйкі (нацертыя на тарцы або дробна сечаныя), маянэз. Кожны пласт перасыпаць абсмаленымі арэхамі. Пласты паўтарыць яшчэ раз. Апошні пласт - разрэзаны ўздоўж вінаград (зрэзам уніз). Можна выкладваць пласты на падушку з лісця салаты. Есць варыяцыі дадзенага рэцэпту. Акрамя міндаля выкарыстоўваюць грэцкі арэх або кешью.

Reply

veragodna January 10 2016, 08:10:17 UTC
Дзякуй вялікі! Абавязкова паспрабую прыгатаваць :).

Reply


Leave a comment

Up