Для чего еврею зубы? Азбука иудаизма 6

Jul 11, 2010 15:31

"Не хлебом одним жив человек", а чем ещё? Продолжение Азбуки 5 " Почему евреи едят?".  ( Read more... )

Leave a comment

Comments 18

А.Фет. Предсубботнее. pingback_bot January 28 2011, 10:32:06 UTC
User to_be_friends referenced to your post from А.Фет. Предсубботнее. saying: [...] искусство радостно - такова обычная мысль Фета. Он оценивает жизнь как торжище инстинктов [...]

Reply


Если у Вас дома поселился инопланетянин. pingback_bot February 10 2011, 11:32:42 UTC
User to_be_friends referenced to your post from Если у Вас дома поселился инопланетянин. saying: [...] ; "Для чего еврею зубы? [...]

Reply


Игорь Торик: хождение по мукам. pingback_bot June 9 2011, 11:44:27 UTC
User to_be_friends referenced to your post from Игорь Торик: хождение по мукам. saying: [...] " " Для чего еврею зубы? Азбука иудаизма 6 [...]

Reply


Д'Артаньян, Арамис, Партос и... еврей. pingback_bot August 15 2011, 08:38:43 UTC
User to_be_friends referenced to your post from Д'Артаньян, Арамис, Партос и... еврей. saying: [...] бургонское и большая баранья нога. Когда пастушок играет в дудочку собрать заблудившихся овечек [...]

Reply


שוק האיכרים. עונתיות מרגשת אותן jidovska_morda September 22 2011, 08:31:30 UTC
שווקי אוכל - השנה האחרונה הייתה ללא ספק שנת השווקים. אם פעם יכולנו רק לקנא בשווקי האוכל באירופה, היום ניתן למצוא דוכנים רבים שמציגים לקהל הרחב את ההיצע הגדול שיש לחקלאים להציע. לא עוד זן אחד של בטטה או 2 סוגי זיתים, אלא מגוון עצום שחושף את חובבי הבישול לחומרי גלם פחות מוכרים.

כפועל ישיר משווקי האוכל קמו לאחרונה מסעדות שוק שעושות שימוש בתוצרת החקלאית העונתית ובכך מספקות השראה נוספת לבשלן הביתי ועל הדרך מתוות דרך חדשה לבישול ואפייה. לא עוד רטבים כבדים ואינספור מצרכים, מהיום החציל, העגבניה והקישוא הם הכוכבים הגדולים על הצלחת.
http://food.nana10.co.il/Article/?ArticleID=828678

עונתיות מרגשת אותן

אוכלות רק את מה שנקטף היוםאת שוק האיכרים הראשון הקימו בנמל תל אביב, לפני כשלוש שנים. השוק היה הראשון מאחרים רבים שעוקבים אחריו, בהן נוצרת אינטראקציה ישירה בין החקלאים והיצרנים לצרכנים, אשר מקצרת משמעותית (משלושה שבועות ליום אחד) את הזמן שעובר בין מועד קטיפתו של ירק לבין מכירתו ללקוח הסופי ( ... )

Reply


Leave a comment

Up