А.Фет. Предсубботнее.pingback_botJanuary 28 2011, 10:32:06 UTC
User to_be_friends referenced to your post from А.Фет. Предсубботнее. saying: [...] искусство радостно - такова обычная мысль Фета. Он оценивает жизнь как торжище инстинктов [...]
שוק האיכרים. עונתיות מרגשת אותןjidovska_mordaSeptember 22 2011, 08:31:30 UTC
שווקי אוכל - השנה האחרונה הייתה ללא ספק שנת השווקים. אם פעם יכולנו רק לקנא בשווקי האוכל באירופה, היום ניתן למצוא דוכנים רבים שמציגים לקהל הרחב את ההיצע הגדול שיש לחקלאים להציע. לא עוד זן אחד של בטטה או 2 סוגי זיתים, אלא מגוון עצום שחושף את חובבי הבישול לחומרי גלם פחות מוכרים.
כפועל ישיר משווקי האוכל קמו לאחרונה מסעדות שוק שעושות שימוש בתוצרת החקלאית העונתית ובכך מספקות השראה נוספת לבשלן הביתי ועל הדרך מתוות דרך חדשה לבישול ואפייה. לא עוד רטבים כבדים ואינספור מצרכים, מהיום החציל, העגבניה והקישוא הם הכוכבים הגדולים על הצלחת. http://food.nana10.co.il/Article/?ArticleID=828678
עונתיות מרגשת אותן
אוכלות רק את מה שנקטף היוםאת שוק האיכרים הראשון הקימו בנמל תל אביב, לפני כשלוש שנים. השוק היה הראשון מאחרים רבים שעוקבים אחריו, בהן נוצרת אינטראקציה ישירה בין החקלאים והיצרנים לצרכנים, אשר מקצרת משמעותית (משלושה שבועות ליום אחד) את הזמן שעובר בין מועד קטיפתו של ירק לבין מכירתו ללקוח הסופי
( ... )
Comments 18
Reply
Reply
Reply
Reply
כפועל ישיר משווקי האוכל קמו לאחרונה מסעדות שוק שעושות שימוש בתוצרת החקלאית העונתית ובכך מספקות השראה נוספת לבשלן הביתי ועל הדרך מתוות דרך חדשה לבישול ואפייה. לא עוד רטבים כבדים ואינספור מצרכים, מהיום החציל, העגבניה והקישוא הם הכוכבים הגדולים על הצלחת.
http://food.nana10.co.il/Article/?ArticleID=828678
עונתיות מרגשת אותן
אוכלות רק את מה שנקטף היוםאת שוק האיכרים הראשון הקימו בנמל תל אביב, לפני כשלוש שנים. השוק היה הראשון מאחרים רבים שעוקבים אחריו, בהן נוצרת אינטראקציה ישירה בין החקלאים והיצרנים לצרכנים, אשר מקצרת משמעותית (משלושה שבועות ליום אחד) את הזמן שעובר בין מועד קטיפתו של ירק לבין מכירתו ללקוח הסופי ( ... )
Reply
Leave a comment